Запоріжжя знову звучить на гастрономічному ринку України, і знову Monica Bellucci. Керуюча рестораном Аліна Сірик першою в Запоріжжі вступила в Асоціацію Сомельє України. Що це означає і як це позначиться на гастрономічному розвитку Запоріжжя дізнаємося з перших вуст.
Дівчина сомельє – рідкість! Скажи, чому вино?
Аліна: елегантніше і цікавіше напою просто немає! Воно підходить як чоловікам, так і жінкам, після нього приємний післясмак і якісне самопочуття на ранок. Це гастрономічний напій, з яким хочеться поєднувати їжу, розкриваючи нові відтінки знайомих страв.
До слова мистецтво фуд перінга (food pairing – ідеальне поєднання страви і вина, прим. Авт.), – моя пристрасть!
Як навчитися розбиратися у вині?
Аліна: Завдання сомельє – створити для аудиторії цінність, пояснити, прищепити вищий смак. Адже під час гастровечерь можна не тільки почерпнути корисну інформацію, якою потім ви блисне в колі друзів, а й скуштувати смак звичних продуктів. Побачите, через 3-5 років людей, які знаються на винах, буде набагато більше. І я пишаюся, що Monica Bellucci причетна до цього!
Як стати починаючим гурманом?
Аліна:Завдяки Асоціації Сомельє, Запоріжжя увійшло до списку з 6 міст України, де раз на місяць будуть проводитися ексклюзивні дегустації із запрошенням іноземних гостей. Слідкуйте за анонсами ресторану Monica Bellucci в Фейсбуці або Інстаграм, щоб бути в курсі майбутніх подій!
У ресторані Monica Bellucci найбагатша в Запоріжжі винна карта. Це – окремий привід для гордості, адже таких вин ви більше ніде не зустрінете.
А спеціально для вашої зручності ми створили винний бутік, де можна купити пляшку ексклюзивного вина за роздрібною ціною виробника.
Збираючись в гості, не пропустіть можливість порадувати коханих та близьких смачним ароматним презентом. На нашому сайті в розділі «магазин» завжди є перелік актуальних позицій.